Voor vertrek...

Hola!

Zoals jullie weten ga ik het komende half jaar in Barcelona wonen (en in Sitges, een dorpje 40min met de trein stagelopen in een zgn. psychopraktijk). Het leek me wel leuk en handig voor mijn familie en vriend(inne)tjes om een site te hebben waar al mijn foto's en verhalen op komen te staan, dus bij deze. :)

Aanstaande maandag vertrek ik per TGV met de fiets naar Parijs, om daar vervolgens dagje of twee te blijven en dan beginnen met de grote tocht... Richting Barcelona! Richting zeg ik, omdat ik niet veel zin heb in drie weken zadelpijn en het toch wel echt vakantie moet worden (oftewel: mooie steden en plekjes bezoeken, als we genoeg gezien hebben op de trein stappen naar Spanje en daar eenmaal aangekomen - na zo'n 2 weken denk ik - nog een weekje vakantie vieren ergens aan de Costa (Adrià moet daarna weer aan de slag). En dan op zoek naar een kamer! Ik heb al wat rondgekeken, het is redelijk duur maar gelukkig ken ik al een paar mensen dus dat scheelt misschien weer toeristenoplichterij e.d.

Tongue out

Als je mijn avonturen wil volgen, vul even je emailadres in, ik zal er regelmatig wat nieuws opzetten. En ja ook genoeg foto's, want ik maak nogal graag foto's. Maar dat zal je ook wel merken haha.En natuurlijk vind ik het leuk als jullie een berichtje achterlaten.

Nu aan het pakken en de fiets helemaal rijklaar maken, en nog van een aantal van jullie afscheid nemen, ik zal me dit weekend niet vervelen!Ik ga jullie zeker missen, maar heb er superrrveel zin in

:D

Besito! Elfi